Editorial Pedra de TocEditorial pedra de toc

Pedra de Toc és una editorial de contes infantils i juvenils en català i en anglès. Apostem, en primer lloc, per transmetre als nens i nenes de la nostra societat uns valors: estimar la natura, compartir amb els altres, fer servir paraules amables, ser amic d'en Pau (un nen amb discapacitat), gaudir dels esports adaptats (atletisme, bàsquet…). Aquests valors són l'ànima dels contes que formen part de la col·lecció "Anem a educar, anem a jugar".

En segon lloc, també volem ensenyar als infants la riquesa de la nostra cultura més propera: la ciutat de Girona, la Catedral de Girona, el Museu del Joguet de Catalunya i també personatges catalans destacats com Antoni Gaudí, Jacint Verdaguer… Aquests contes formen part de la col·lecció "El fanalet del Call".

En tercer lloc, editem contes infantils en anglès amb la finalitat d'iniciar els més menuts en l'aprenentatge d'aquesta llengua de manera divertida i entrentinguda. Aquests contes formen part de la col·lecció "English for Kids".

En quart lloc, hem iniciat una nova col·lecció "Pobles de Catalunya" amb l'objectiu de fer conèixer a la mainada aquells trets importants que fan del seu poble el millor lloc on viure. Parlem del nom del seu poble, la situació geogràfica, la història, la flora i fauna, els oficis tradicionals i de tot allò que el fa únic.

 

Editorial Pedra de Toc   |